A SPA a fizikai és mentális értelemben vett jóllét és az öröm szigete rohanó világunkban. Az öröm pedig az általános kortünetnek számító stressz kezelésében kulcsfontosságú szerepet játszik. A spa kezelések vitalitást, harmóniát és szépséget nyújtanak.


Ha fáradt, feltöltődésre van szüksége, és kicsit ki akar szakadni a rohanó hétköznapokból, jöjjön el, akkor is, ha csak pár szabad órája van.

BEJELENTKEZÉS:

Reggel 10 és este 8 között az alábbi telefonszámon lehetséges:

+36 20 2668650

Kezeléseket kizárólag előzetes bejelentkezéssel vállalunk!

A kezelésekre érdemes előre (min. 3-4 nappal) időpontot egyeztetni.
Munkánkból adódóan a telefont nem mindig tudjuk felvenni, de mindenkit visszahívunk, amennyiben kijelzi a telefonszámot.
Amennyiben kérdése van, hívjon, vagy írjon az info@spamasszazs.hu email címre.
Cím: Budapest 11. kerület Bartók Béla út. 96. I. emelet 16-os ajtó (16-os kapucsengő)
 

 

                            ÜZLETVEZETŐ:

Papp Gyöngyvér gyógymasszőr és terapeuta

Jó pár évvel ezelőtt édesanyám betegsége döbbentett rá, hogy az egészség az egyik legértékesebb dolog ebben az életben, bár sokan erre csak akkor jönnek rá, amikor már a probléma bekövetkezett. Elkezdtem foglalkozni az egészséges élettel és az ehhez kapcsolódó témakörökkel. Ennek hatására én magam is egy életmódváltáson mentem keresztül az elmúlt jó néhány évben. Elindultam az ÖNISMERET ÚTJÁN. Úgy éreztem, más életre vágyom, így kockáztattam, és kiléptem a multik mókuskerekéből, és mindenemet, szívemet-lelkemet beleraktam a Spamasszázs Központ létrehozásába.
Életemet végigkísérte az emberekkel való bensőséges beszélgetés (lelkizés), mindig is szerettem adni is és kapni is, így most a Spamasszázs Központtal szeretnék egy kis törődést, nyugalmat, kényeztetést, gondoskodást, és ez által EGÉSZ-séget vinni az emberek életébe.
 

TOVÁBBI TERAPEUTÁINK:

Diószegi Eszter gyógy- és sportmasszőr

Emelt szintű gyógy és sportmasszőrként végeztem. A hivatásom egyben a hobbim is! Azért választottam ezt a foglalkozást, mert embereknek szeretnék segíteni az egészségüket érintő problémákban.
Eddigi tapasztalataimat gyógyfürdőkben, rehabilitációs intézetekben és aktív sportolók masszírozásával szereztem. Pályakezdőként találkoztam Papp Gyöngyvérrel, aki mentoromként sokat segít és támogatja fejlődésemet. Folyamatosan fejlesztem tudásomat, így Vendégeimet személyre szabottan, valamint igényeiknek megfelelően kezelem.
A masszázs kikapcsolódást és feltöltődést jelent, mert a masszírozás alatt lelkileg és szellemileg ellazulhat, pozitív energiához juthat és a folyamat során elűzhetem a mindennapi gondjait. A mai világban elengedhetetlen az egészségünk megőrzéséhez testünk és lelkünk jó karbantartása. Ebben szeretnék jó példát mutatni és segítséget nyújtani Vendégeimnek.


 

Kucsera Renáta masszőr

Jobb adni, mint kapni.
Emlékszem még, mikor ez a kissé közhelyes mondat először jutott eszembe annak kapcsán, hogy vajon a masszázsra is igaz-e. Nem nagyon hittem benne. Pihenni, relaxálni, gyógyulni, ellazulni, felfrissülni, miközben valaki masszíroz, ezt csakis kapni lehet jó. De azért kipróbáltam. Először csak otthon, majd elvégeztem jó pár tanfolyamot, és egyre biztosabb lettem benne, hogy a masszázst adni ugyanolyan jó mint kapni. Feltölt, és kikapcsol, nagyon szeretem.
Kezeléseim:
svéd masszázs
alakformáló masszázs
lávaköves masszázs
csokoládé masszázs
olajos wellness masszázsok
arc- és fejmasszázs
 

Pogácsás László gyógymasszőr

Szakmai végzettségem: Gyógymasszőr, Wellness & Spa manager

Szakmai tapasztalatom: 19. év a Gellért Gyógyfürdőben, jelenleg a Dagály-Fürdőben

Ismert és alkalmazott masszázs fajtáim:

Gyógymasszázs + kimozgatások, Svédmasszázs, Aromaterápiás masszázs, Cranial nyak és fej massázs, Lávaköves masszázs, Ayurvédikus masszázs, Frissitő sport masszázs, Testradír, Alakformáló masszázs és a HAMMAM csomag.

A szakma szeretete, mindmáig meghatározza az Életemet.

 

dr. Nagy Mária: masszőr és terapeuta

Dr. Nagy Mária 69 éves nyugdíjas fogszakorvos vagyok, két csodálatos lányom és egy tündéri kislányunokám van. Pár éve, hogy abbahagytam az eredeti hivatásomat, és úgy éreztem, hogy annál több van bennem, mint hogy tétlenül otthon üljek, ezért az évek során elvégeztem egy hipnózis önismereti és több energiakezelés tanfolyamot, illetve svédmasszőri oklevelet is szereztem.

Az életben nagyon sok mindent átéltem, túléltem, rengeteget tanultam, tapasztaltam, és az ezekből szerzett tudásomat szeretném átadni kedves leendő Vendégeimnek. Mindenkit várok sok szeretettel.
Szolgáltatásaim: masszázs, craniosacralis masszázsterápia, energiakezelés, csakratisztítás, tükörterápia


 

Benő Brigitta természetgyógyász, reflexológus, dietetikus, kineziológus, biorezonancia terapeuta és masszőr

A SOTE Egészségügyi Főiskolai karának dietetika szakán végeztem 2006-ban. A nyugati orvoslás megoldásait nem tartottam teljes körűnek, mindig is nyitott voltam a természetgyógyászat felé, amiben megtaláltam azt a láncszemet, ami addig hiányzott a betegségek teljes-körű megoldásához.
Számomra fontos, hogy a betegségek kiváltó okát szüntessük meg, nem elég elnyomni a tüneteket. Ha az autónkon elromlik a fék és ezt jelzi a műszerfalon a lámpa, nem az a megoldás, hogy leragasztjuk a visszajelző lámpát, hanem inkább megjavítjuk a féket. A betegségek kapcsán sem a tüneti kezelés nyújtja a végleges megoldást. A biorezonanciás diagnosztika során a célom az, hogy megtaláljuk a szervezet gyenge pontjait, az immunrendszer hibáit, megtalálni a betegségek valódi okát. Megkeresem a gócpontokat, ahonnan a fertőzések újra és újra előtörnek, megnézem, hogy vannak-e a szervezetben terhelő toxinok, nehézfémek, vegyi anyagok, milyen állapotban vannak az egyes szervek, van-e élelmiszer allergia vagy intolerancia, por-, állatszőr-, virágpor allergia. Esetleg akadályozza-e a gyógyulást valamilyen lelki tényező? A vizsgálat során kiderült problémákra mindig egyéni terápiás tervet készítünk.


 

Mindannyian szeretettel látjuk a Spamasszázs Központban.

HÍVJON IDŐPONTÉRT MOST:+36 20 2668650
FONTOS TUDNIVALÓ:
•    Próbáljon meg nem enni a kezelést megelőző legalább egy órában, de üres gyomorral se jöjjön, érdemes kezelés előtt 2-3 órával egy könnyű ételt elfogyasztani. A folyadékbevitelre is figyeljen oda, igyon sok vizet a kezelés előtt és a kezelés után, mivel ilyenkor az anyagcsere felgyorsul, és a méregtelenítés folyamata elkezdődik. Ez a folyamat akkor teljesül be, ha a méreganyagokat ki tudjuk üríteni, így hát igyunk sok vizet.
•   Abban az esetben, ha valami közbejön, és kénytelen lemondani az előre megbeszélt időpontot, kérem értesítsen minél előbb, mivel azt csak 36 órával a foglalást megelőzően tudjuk elfogadni. Időpont lemondás elmulasztása kezelési alkalom veszítésével jár.


MÉDIAMEGJELENÉS


Nagyobb térképre váltás

Kérjen időpontot kezeléseinkre!

Visszahívjuk időpont egyeztetés céljából.


ONLINE
időpont foglalás