AKCIÓK

 

ÚJDONSÁG!


Mostantól bármilyen különleges összejövetel alkalmából kiváló helyszínt nyújt a Spamasszázs Központ igényes, bensőséges légköre kis létszámú (max 10 fős) rendezvényekhez.
Leánybúcsúkra, születésnapi partikra, baráti összejövetelekre és céges csapatépítőkre is szeretettel látjuk kedves Vendégeinket!
Igénybe vehetik masszázs kezeléseinken felül kristályhangtál terápiánkat, csoportos vezetett meditációt vagy önismereti csapatépítő játékainkat, illetve kívánság szerint személyre szabjuk a rendezvényt.

Hívjon telefonon személyre szabott egyedi ajánlatunkért: +36202668650
 


Alakformáló Csomag: 


Hozza formába magát! Ha most az aromaterápiás testkarcsúsító fáslizó kezelésből 10 alkalmas bérletet vásárol, az ár 76.000 Ft helyett 50.000 Ft. Az akció kizárólag készpénzfizetés esetén vehető igénybe, visszavonásig érvényes.
 

Kedvezmények:

 
  • 50 % kedvezmény a szülinaposoknak. Születési hétben érvényesíthető, kizárólag készpénzfizetés esetén egyszeri kezelésre szól. Személyi igazolvány bemutatása szükséges a kedvezmény igénybevételéhez. Amennyiben egy szerettét/ismerősét szeretné meglepni születésnapján, mi egy ajándékkártyával kedveskedünk Önnek, melynek összege a szülinapi ajándék értékének a fele.
  • 50% kedvezményt biztosítunk a gyógymasszázs árából azon kedves Vendégeinknek, akik nyugdíjas igazolvánnyal rendelkeznek.

Bérletek:


5 alkalmas bérlet/ajándékkártya vásárlásakor
fél alkalom ajándék.
10 alkalmas bérlet/ajándékkártya vásárlásakor
két alkalom ajándék.

A bérletek érvényessége a kiállítástól számítva:
  • 3 hónap az 5 alkalmasnál
  • 6 hónap a 10 alkalmasnál
 

Ajándékkártya:


Tökéletes ajándék
, még azok számára is, akiknek szinte mindenük megvan. Ki ne örülne egy szépségkúrának, kis kikapcsolódásnak ebben a rohanó világban? Olyan kényeztetést és gondoskodást adhatunk ajándékba, amiből sohasem lehet elég.

Többféle konstrukciót kínálok vásárlóim részére:
1. lehetőség van szolgáltatás alapú kártyára konkrét kezeléssel, masszázzsal, vagy komplett kezelés-csomaggal
2. választhatja összegszerű, adott összeghatárig szóló kártya kiállítását is

 
A kedvezmények és akciók nem összevonhatóak.
 

ÁRAK


Az árak 2017.02.01.-től érvényesek, az ÁFÁ-t tartalmazzák.
 
Szolgáltatásaink együttes igénybevételénél kérje egyedi ajánlatunkat (+36202668650).
 
Abban az esetben, ha valami közbejön, és kénytelen lemondani az előre megbeszélt időpontot, kérem értesítsen minél előbb, mivel azt csak 24 órával a foglalást megelőzően tudom elfogadni. Időpont lemondás elmulasztása kezelési alkalom veszítésével jár.

Kérjen időpontot kezeléseinkre!

Visszahívjuk időpont egyeztetés céljából.


ONLINE
időpont foglalás